Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

3 gode tips til at træne med håndvægte derhjemme

Vil du gerne i gang med at træne med håndvægte, men gider du ikke at betale for et dyrt medlemskab i det lokale fitnesscenter? Så kan du heldigvis komme langt ved at træne med et håndvægtsæt i hjemmet. Her får du 3 gode tips til at komme i gang.

#1: Det handler om at komme i gang

Til at starte med er det ikke så afgørende, at du træner korrekt, eller at du gør noget ud af at følge en række bestemte øvelser. I stedet er det væsentligt, at du bare kommer i gang, så du i sidste ende får det ind som en vane. Her er det derfor vigtigt, at du udarbejder en træningsplan, som du følger til punkt og prikke.

Selvfølgelig gør det ikke noget, hvis der én gang er en dag, hvor du ikke lige får trænet, men det væsentlige er, at du begynder at udarbejde dit daglige skema rundt omkring træning, så du er sikker på, at du rent faktisk får afsat noget tid til at komme i gang med at træne, så det bliver en integreret del af din hverdag.

#2: Du får mere ud af træningen med proteinpulver

Du får mere ud af din træning, hvis du bruger proteinpulver. Du kan bruge det bedste proteinpulver, hvis du vil have de bedste resultater, men du kan i princippet bruge et hvilket som helst proteinpulver, så længe det matcher din krop, din smag og den type træning, som du foretager dig – og i dette tilfælde er det træning med håndvægte.

Sørg samtidig for, at du spiser varieret, så du får så meget ud af dine madvaner som overhovedet muligt. Er du i tvivl om, hvordan du skal spise, hvis du vil have det meste ud af din træning, så er det væsentligt, at du sørger for at læse op på emnet. Du kan dog også konsultere en kostvejleder, som kan hjælpe dig med at udarbejde en madplan.

#3: Begynd at træne forskellige muskelgrupper

Når du har fået træningen ind som en integreret del af din hverdag, kan du begynde at overveje, hvordan du træner. Det kan være en god idé at få udarbejdet et træningsprogram af en professionel, som viser dig nøjagtigt, hvordan du træner de forskellige muskelgrupper, så du får mest muligt ud af din træning.